Чекор 2
Опции за домен
Чекор 3
КОНФИГУРАЦИЈА
Чекор 5
ПРОДОЛЖИ

Категории:
Windows VPS TH #1 - Harddisk 100 GB
Ram 2 GB
CPU Core 1 Core
IP Address 1 IP
Data Transfer Unlimited
Network 100 Mbps

Windows VPS TH #2 - Harddisk 200 GB
Ram 4 GB
CPU Core 2 Core
IP Address 1 IP
Data Transfer Unlimited
Network 100 Mbps

Windows VPS TH #3 - Harddisk 300 GB
Ram 6 GB
CPU Core 2 Core
IP Address 1 IP
Data Transfer Unlimited
Network 100 Mbps

Windows VPS TH #4 - Harddisk 400 GB
Ram 8 GB
CPU Core 2 Core
IP Address 1 IP
Data Transfer Unlimited
Network 100 Mbps

Secure Transaction Ова е безбедна околина која е заштитена при злоупотреба. Вашата IP адреса е (162.158.78.144) од која сте и најавени.